Nak tengok bini orang b0&el tetapi kantoi termesej bini sendiri

Nak tengok bini orang bogel tetapi kantoi termesej bini sendiri

Nak tengok bini orang bogel tetapi kantoi termesej bini sendiri – Orang kata, “cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar.” Rasanya peribahasa ni sesuai betul kalau dijadikan peringatan untuk orang zaman sekarang ni, tak kisahlah untuk percakapan secara lisan atau bertulis macam dalam mesej, WhatsApp, WeChat dan seangkatan dengannya.

Al-kisahnya lelaki ni saja-saja mesej dengan random people. Nak pulak orang kat sana tu macam ‘pancing’ je cakap tengah bosan, so apa lagi, ulat bulu pun naik daunlah. Tapi apa sebenarnya yang diorang bualkan sampai kantoi dengan isteri lelaki tu?
Mula-Mula Try Ushar Perempuan Tu Dah Kahwin Ke Belum…

Oh! Suami Tengah Outstation…

Line Clear! So Masuk Jarumlah…

“Aku Ni Bini Kau!”

Amik kau! Tulah, siapa suruh gatal sangat. Kan free-free je kena panggil ‘setan’ dengan bini sendiri. KANTOI!

Sumber: puteraizman